Uppdateringar   Startsidan   Innehållssidan   Sikås By   Företag

 

annons från 2004

Annons från 2004

 

 

 

Företagare i kamp om pokalen

Image0001

Övre raden: Magnus Abrahamsson, Christian Calming, Larsse Wikström, Anders Ericsson, Patrik Pedersén Nedre raden: Björn Hallin, Tomas Ericsson, Andreas Thors, Mattias Nilsson, Vanja Jonsson. Liggandes: Jonas Örjebo

Foto: Peffe Moden

 

 

Föräldrar och barn i samverkan med
företag för idrottande pojkar och flickor

i Hammerdal.

 

Första lördagen i januari gick tio företag samman och anordnade en innebandyturnering företagare emellan på sporthallen i Hammerdal. Både amatörer och veteraner sågs på planen denna dag.

 

Eva-Karin Jonsson, en av arrangörerna för turneringen tyckte att allt flöt på bra, med både lotteri och fika försäljning.

- Vi har haft mellan 150-200 åskådare idag för att titta på turneringen, säger Eva-Karin och fortsätter:

-Men det ligger stor planering bakom och det behövs mycket folk som ställer upp och jobbar ideellt.

På lördagmorgon klockan åtta klev första laget ut på spelplanen för att göra upp och finalen avslutades vid 18-tiden mellan Abrahamssons Bygg och Attacus. Förra året spelades innebandyturneringen då också med 10 företag, från Strömsund och Hammerdal. Och det har nu blivit en tradition som genomförs en gång per år. Syftet med turneringen är att få in pengar till innebandylaget för flickor och pojkar födda -96 och -97 genom anmälningsavgifter och intäkter från fika och lotteriförsäljning.

 

Publiken bjöds på en spännande avslutning på dagen med finalspel mellan Abrahamssons Bygg och Attacus. Andreas Thors som spelade för Abrahamssons Bygg gjorde en jätteinsats och stod för två av målen. Det

sista med bara 35 sekunder kvar av matchen.

Trots Magnus “Modo” Erikssons insats som målgörare för Attacus så slutade

matchen 6-3 till Abrahamssons bygg.

 

Text: Cathrine Ericson

 

Från Affärsnytt Norr januari 2009